Ser på nye muligheter for hesteturisme i Sverige

En gruppe kreative og nytenkende hesteentreprenører møttes på den vakre og innovative urtegården Österlenkryddor i Sverige for å se nærmere på fremtidsmuligheter innen hesteturisme. Samlingen ble ledet av førsteamanuensis ved HLB, Rhys Evans, som har dette som et av sine spesialfelt. Dette er den første samlingen av sitt slag i Sverige.

Forankring, mobiliseringsarbeid og deltakende utviklingsprosesser er grunnlaget for all forskning og aktivitet ved HLB. Utviklingsarbeid handler om å skape bærekraftige og positive endringer. Dette var også utgangspunktet for foredragene Evans holdt under samlingen. Deltakerne er allerede i gang med spennenende aktiviteter i sine virksomheter, og under workshopen fikk de jobbe sammen og dele tanker, egne erfaringer og inspirere hverandre til å se nytt på ressursene rundt seg.

Rhys Evans har også utviklet et kurset The new equine economy som tar for seg utfordringer og muligheter for fremtidens hesteindustri. Kurset gir nye perspektiv på sektoren, og lærer deltakerne å se mulighetene som finnes for moderne hestedrift.  Mer informasjon om kurset finner du på nettsiden deltaking.no. Her er også en oversikt over hele det spennende kurstilbudet fagmiljøet ved HLB har å by på.